top of page

Xicu presenta el single ‘GRÀCIES AL SACRIFICI" amb souto.


GRÀCIES AL SACRIFICI - xicu feat. souto

Els inicis de Xicu van ser prou tendres i introspectius amb els seus treballs ‘sol’ i ‘BLAU’. Un any més tard, l’artista tornava amb nova música i ens presentava un directe més potent i fosc que ens feia viatjar per un imaginari d’amor i desamor sense fre. Amb estils que passen pel trap, pop, hyper pop i synth pop, Xicu ens presentava just fa un any el seu EP ‘22’ (Delirics, 2023). Un treball amb una sonoritat molt més radical als treballs anteriors i que comptava amb col·laboracions potents com la de la Julieta, el Teuma Thug (P.A.W.N Gang) i Galgo Lento

Ara, Xicu emprèn un nou camí musical amb ‘Sacrificis’, un nou disc que veurà la llum al setembre i que el presentarà el pròxim 16 de gener a La Nau de Barcelona. Fins ara, ja ens ha avançat ‘clavat a dins’ i ‘lo nostre’, un segon tema de pop-reggaeton en català que ens ensenya a fer senzilles aquelles situacions complexes que trobem en una relació.

Amb referents com Rusowsky, Ralphie Choo o Tristán!, i estils que van des del Jersey Club, el pop, l’urban i el Funk Carioca, Xicu ens presenta un tercer senzill: ‘Gràcies al sacrifici’ -sota la producció de Souto- una cançó que parla d’apreciar el “sacrifici”, ja que aquest sempre portarà una recompensa. Després de la foscor sempre arriba la llum i és un bon moment per mirar enrere i apreciar tot el que s’ha viscut i en conseqüència, tot el que s’ha après.

Xicu ho torna a fer: ‘Gràcies al sacrifici’ és el nou senzill que et farà viatjar per un sense fi d’emocions!






Comments


bottom of page