top of page

Scorpio presenta nou hit de pop urbà: ‘Suar’, una col·laboració amb Cloe.


Scorpio ‘Suar’ Cloe

La Scorpio, cantant i ballarina inspirada per referents icòniques com Beyoncé i Rihanna, i figura inoblidable de la primera edició d’Eufòria de TV3, va debutar ara fa un any amb el disc ‘Antares’. Un primer àlbum on trobem cançons que ja han esdevingut hits com ‘Nenes presumides’ o el celebrat i exitós ‘Deja vu’, que en breus superarà el milió de reproduccions. Les seves cançons han estat i actualment són de les més radiades a les fórmules musicals del país. Ha estat portada de la Revista Enderrock i convidada a gairebé tots els programes i mitjans de Catalunya.


L’any passat va oferir una gira espectacular per moltíssimes ciutats i festivals on va sorprendre amb una producció impressionant, amb un show de llums, coreografies i espectacle de primer nivell. Just abans d’acabar l’any i a principis d’aquest, va presentar els hits ‘M’enxixo’ i ‘XAO XAO’, dos temes que capturen l’essència de les melodies pop del 2010 amb el toc contemporani de la Scorpio, i a més aquest últim, compta amb un dels productors més top de la indústria com és l’Scotty DK. També, recentment, ha col·laborat amb el Lluc, un dels artistes emergents que més s’està consolidant del panorama, amb l’afrobeat ‘CAIGUT DEL CEL’.



Després de presentar el seu darrer senzill ‘Colònia’, on mostra la seva faceta més nostàlgica, arriba un nou hit de pop urbà: ‘Suar’, un senzill que recupera una de les melodies catalanes més mítiques per convertir-la en un tema estiuenc representat per la Scorpio i la Cloe, dues de les veus femenines més prometedores del panorama urbà català! 


La Scorpio, una vegada més, torna a demostrar que està redefinint els límits de la música pop i urbana a Catalunya!





2024 © COPYRIGHT @ DELIRICS –  TOTS ELS DRETS RESERVATS

– WEBSITE BY DELIRICS.CAT – DESIGNED BY MASHUP

  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco
  • X
  • YouTube - círculo blanco
  • Tik Tok
  • Spotify
bottom of page