top of page

Scorpio estrena nou disc "NIÑATEJANT".


GRÀCIES AL SACRIFICI - xicu feat. souto

La Scorpio, cantant i ballarina inspirada per referents icòniques com Beyoncé i Rihanna, i figura inoblidable de la primera edició d’Eufòria de TV3, va debutar fa poc més d’un any amb el disc ‘Antares’. Un primer àlbum on trobem cançons que ja han esdevingut hits com ‘Nenes presumides’ o el celebrat i exitós ‘Deja vu’, que en breu superarà el milió de reproduccions. Les seves cançons han estat i actualment són de les més radiades a les fórmules musicals del país. Ha estat portada de la Revista Enderrock i convidada a gairebé tots els programes i mitjans de Catalunya.


Després d’oferir-nos una gira espectacular per moltíssimes ciutats i festivals on ja ens ha sorprès amb una producció impressionant, un show de llums, coreografies i espectacle de primer nivell, Scorpio ara ens presenta el seu segon àlbum d’estudi: ‘NIÑATEJANT’; una forma de vida que es basa en ser totalment lliure per fer el que una vol, recuperant l’esperit presumit i rebel que totes tenim a dins.


Utilitzant vocabulari col·loquial, es descriuen diverses situacions que es resumeixen en un mateix concepte: “el niñateig”. Un concepte que neix amb la dansa i s’estén a descriure moments quotidians en el qual una persona mescla la innocència amb la irreverència.


Un disc que està compost per vuit cançons on s’explora la part més electrònica de la Scorpio, passant per estils com el House o l’hyperpop, sense deixar enrere la seva faceta urbana amb estils com el reggaeton o l’afrobeat. Una Scorpio amb ganes de mostrar una nova cara i explorar noves sonoritats de la mà dels productors del moment: Scotty DK i Jan Aygua; i a la vegada, col·laborant amb les promeses emergents catalanes com el Lluc i la Cloe.


NIÑATEJANT’ es la nova era de la Scorpio, on deixa de ser una nena presumida per convertir-se en una dona empoderada i rebel. No te la perdis presentant el seu segon disc a les Festes de La Mercè de Barcelona a l’escenari de RAC105 el pròxim 22 de setembre!






Kommentarer


bottom of page