top of page

Nou single de Aion ‘XAMPANY I CAVIAR ’


aion

Aion és la culminació de molts anys de relació amb la música, des de la clàssica fins a l’electrònica. Gil Codina –artísticament conegut com a Aion- es va iniciar en el món de la música amb només sis anys. Graduat en Musicologia per la UAB i amb estudis de saxo, també forma part de diversos projectes que l’han portat a girar per tota Catalunya, França i Holanda, trepitjant escenaris de renom com la Sala Apolo, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de La Mercè de Barcelona, la Telecogresca i el Jamboree, entre d’altres.


Amb un disc a punt de caramel, Aion ja ens ha avançat alguns senzills del seu àlbum de debut com ‘Tan lluny’, ‘Tu qui ets?’ i ‘SUITE’, tres temes de producció pop que es barregen a la perfecció amb altres estils com el reggaetón o el Trap, entre d’altres. 


Ara, Aion ens presenta ‘Xampany i caviar’, un nou avançament que formarà part del seu primer disc en solitari. Com tot a la vida, l’amor i les relacions tenen dues cares, com les monedes. Un dia ets la persona més feliç del món i et sents molt enamorat i, en un tancar i obrir d’ulls, s’ha girat la truita i et sents trist i sol. Després de ‘SUITE’, l’últim senzill de l’artista que narra la història d’un amor a primera vista, arriba ‘Xampany i caviar’, que explica com aquesta història no ha arribat gaire lluny. 






El tema descriu el sentiment d’abandonament des d’una perspectiva juganera i burlesca, enarborant una actitud d’autoconfiança i seguretat en si mateix donant voltes a la tòpica idea del “segon plat” i, mostrant-se tranquil i empoderat amb la situació.   


‘Xampany i caviar’ és una producció de Trap molt treballada i sublim, carregada de detalls i efectes que creen una atmosfera sonora fresca, divertida i punyent que reflecteix perfectament el concepte de la cançó. Des de l’amor fins a la solitud extrema, però sempre amb un somriure a la cara i sabent amb fermesa el valor d’un mateix!

Commentaires


bottom of page