top of page

Lluc estrena nou disc "VAM NÉIXER PER FER AIXÒ".

Lluc és un dels artistes amb més personalitat i projecció dins del panorama català. L’artista de Santa Maria de Palautordera ha creat un so, estil i marca pròpia enllaçant el món urbà amb l’indie pop. Aquesta barreja, sens dubte, ha fet que es guanyi ràpidament el reconeixement del públic i, a la vegada, que es diferenciï de tota la resta de propostes.


GRÀCIES AL SACRIFICI - xicu feat. souto

Benvolguda Nostàlgia’ va ser el seu àlbum de debut. El 2023, amb el seu segon disc ‘peixcru’s shisha lounge’ va consolidar-se dins l’escena musical amb èxits com ‘i <3 paris’ i ‘q fas avui?’. I a principis d’aquest any publicava un nou EP: ‘TOTES LES VEUS ARA SÓN ECOS’, on trobem diverses col·laboracions com la del Galgo Lento i Dani6ix & IZZKID.


Ara, Lluc presenta un nou disc: ‘VAM NÉIXER PER FER AIXÒ’, el seu darrer àlbum, però el primer en molts aspectes. Un Lluc al format 100%, dos anys de feina que resumeixen tota la trajectòria de l’artista des que va començar a escriure les primeres lletres amb setze anys. Un projecte que culmina el seu inici, i es consagra com el més important fins a la data.


Aquest nou treball uneix la natura amb el creixement humà i la música com a estètica visible en el transcurs de tots els temes i vídeos, on Lluc sap unir a la perfecció la tendresa amb les melodies cantades i l’essència del rap.


Durant aquests mesos, ja ens ha anat avançant temes com ‘KILIMANJARO’, ‘2002’ i ‘TEMPESTA’, senzills on trobem col·laboracions com la de Maig i enMatu. Produït pel Galgo Lento i jamzz, amb cinc col·laboracions, deu temes i un viatge per entendre tot allò que té l’artista al cap i la seva manera de veure i viure aquest món, Lluc ens presenta aquest nou àlbum que és més rap que mai, però on es suma la balança d’autèntics hits de reggaeton, entre altres gèneres musicals, creant una mescla única dins del panorama.


VAM NÉIXER PER FER AIXÒ’ és l’abans i el després del Lluc!





Comentários


bottom of page