top of page

La P.A.W.N Gang presenta nou senzill: ‘L.A CLiKA’


La P.A.W.N ‘L.A CLiKA’

P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui, s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser el seu any de naixement i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent a través dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil completament desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer llarga durada: ‘Pretty Ass White Niggas’.


Amb la mixtape 'RESPAWN' (Delirics, 2022), el grup va celebrar els seus deu anys de trajectòria, marcant un punt d'inflexió en la seva carrera. La gira 'RESPAWN' va ser un èxit rotund, amb concerts que van penjar el cartell de sold out, com a la Sala Wolf de Barcelona.


La P.A.W.N acaba d’engegar una nova etapa amb ‘CHiKAGO’, ‘PENTHAUS’, ‘KE FARiA’, tres avançaments d’un nou treball, amb el qual tornen a consolidar-se com els reis del panorama, trencant esquemes d’una escena urbana que cohabita amb la música comercial. Fa unes setmanes, Hacha, membre de la P.A.W.N, presentava ‘CURVAS DA LA BiDA’, un tema que suposa el seu renaixement després d’un procés de tres anys de desintoxicació. Aquesta cançó és una profunda reflexió, vivències i vísceres. Anys d’obscuritat il·luminats per la llum del present. Throwbacks i codis clàssics. 






Ara, la P.A.W.N Gang presenta nou senzill: ‘L.A CLiKA’, un tema amb un beat de l’estil de Los Angeles que parla de tenir-ho tot. Amb una instrumental fosca, la P.A.W.N torna al Trap implacable dels seus inicis!


Escolta ja ‘L.A CLiKA’, el nou single de la P.A.W.N. Gang, sempre joves i frescos, els més reals de l’escena!





Comments


bottom of page