top of page

Flashy Ice Cream, presenten ‘Sempre Joves x10’, el segon volum de l’àlbum que arriba amb la calor.


Flashy Ice Cream ‘Sempre Joves x10’

Amb un estil incomparable i 100% reconeixible, Flashy Ice Cream ja s'ha erigit com un dels grups pioners de la música urbana en català. La fusió única que fan de trap, rap, pop urbà i dancehall, ha conquistat el cor de milers de joves arreu del país. Després de tota aquesta trajectòria i de passar uns mesos a Argentina col·laborant amb productors i artistes locals, els Flashy es troben en el punt culminant d’una nova etapa. Durant tot aquest 2024, el grup de Sabadell publicarà el seu nou àlbum ‘Sempre Joves’, que promet ser el millor de la seva història! 


El primer volum del disc ja ha sortit a la llum, amb l’aclamat 'Cada Tren', que ja ressona a totes les ones de les ràdios comercials, i altres hits com 'Entremeliada', un vibrant reggaeton on Flashy canta al costat de l’altre duet de moda Dani6ix i IZZKID. Una segona col·laboració que arriba des de terres argentines amb 'Tiki Taka', i ‘A qui trucaries?’ un sorprenent “corrido” mexicà que captiva a l’instant.


Fa uns dies, ens feien un tast del segon volum amb ‘Atracció Magnètica’, el primer avançament de ‘Sempre Joves x10’, una col·laboració amb la Mushkaa, una de les artistes que més ho està petant dins la nova era del panorama urbà català i que segur que es convertirà en el hit estiuenc de Funk Brasiler i Techno House, que et farà ballar sense parar aquest estiu! 





Ara, presenten ‘Sempre Joves x10’, el segon volum de l’àlbum que arriba amb la calor. Un recull de sis cançons, totes amb energia estiuenca i amb estils que van des del reggaeton, Drum & Bass i UK Garage, fins al House Techno, Afro i el Mambo. Dins hi trobem dues col·laboracions -una amb la Mushkaa i una altra sorpresa que sortirà a la llum a mitjans de juliol-. També incorporen una nova versió d’una de les cançons més importants de la nostra cultura i país: ‘Boig per tu’ de Sau, que aportant l’essència única dels Flashy, fan que esdevingui una cançó perfecta per emocionar-se i ballar-la de festa. Aquest volum també compta amb els millors productors de l’escena actual com és el Pep Saula, l’Scotty DK i el Roots, tots referents del nou panorama urbà català. 



‘Sempre Joves x10’ és per gaudir d’aquest estiu i petar-ho fort a tots els racons del món ballant cada un dels seus hits!





2024 © COPYRIGHT @ DELIRICS –  TOTS ELS DRETS RESERVATS

– WEBSITE BY DELIRICS.CAT – DESIGNED BY MASHUP

  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco
  • X
  • YouTube - círculo blanco
  • Tik Tok
  • Spotify
bottom of page